7 november 2015

äntligen helg.







Det blir ännu ett inlägg med gamla bilder, men så är det. 



Hur som helst, det är H E L G och jag är ledig! Första lediga helgen hemma med familjen sedan jag åkte till Grekland för drygt en månad sedan och det är så skönt. Jag vakade av igår morse, sov några timmar, sedan klev jag  upp och röjde av huset innan det var dags att hämta kidsen. Storasyster fick ha med en kompis hem och barnen fick önska mat själva. Pannkakor till den ena och köttbullar till den andra. Jag kände bara att det var helt ok att stå och laga två rätter så länge det var nöjda och glada barn. De fick fredagsmys och till slut kom pappan hem med thaimat till oss vuxna. Efter att lillebror somnat tog jag en lång promenad med poddar i öronen innan jag kraschade i säng strax efter klockan 22. Bästa fredagen! 



Dagen började egentligen 06 imorse men då fick pappa gå upp med morgonpigga lillebror medan jag tog en sovmorgon. Jag behöver alltid få sova ut efter nattjobb och det är så himla skönt när det är möjligt. Efter en lugn förmiddag ska jag strax dra av ett träningspass innan vi åker och storhandlar inne i stan. Därefter bär det av till några goda vänner för lek och middag, trevligt att umgås en längre stund för en gångs skull!



Nä, nu är det dags att lyfta lite tungt. 
Ha en fin lördag!

3 kommentarer:

  1. Så härligt med lediga helger, vilken mysig sida du har ❥

    SvaraRadera
    Svar
    1. Älskar lediga helger! När man jobbar helg är det alltid tråkigt för "alla andra" är ju lediga men så är man själv ledig en dag som idag och då är det rätt ok ändå...

      Tusen tack för fina ord!

      Radera
    2. Vad mys det ser ut :) GOTT NYTT ÅR på dig!

      LOVE M

      Radera


Tack för att du vill lämna en hälsning här! Det gör mig glad och inspirerar. Frågor svarar jag på i kommentarsfältet.

~ Karin ~