13 januari 2013

alla balla kalas.


Hon är ju för söt, vår stora lilla tjej. I helgen fyra år fyllda. I torsdags sa hon på kvällen "- Mamma, är det min födelsedelsedag imorron?". Gofisen. Men eftersom jag inte vill blanda in min familj i bloggen ska inte detta inlägg handla om henne, utan ett litet kalastips!


Inför kalaset hade jag spanat in ett kalaskit som säljs på ICA Maxi, Alla balla kalas. Och om jag blev nöjd! Underbara färger, könsneutralt och liksom väldigt lagom. Det innehåller tallrikar, servetter, muggar, partytuta, glasögon och placeringskort - allt i set om sex. Dessutom var det lite lektips, annan kalasinspiration och en poster för att leka "sätt-svansen-på-djuret-leken". Jag hoppas innerligt att ICA behåller detta underbara kit i sitt sortiment för jag vill ha det på många barnkalas framöver! Upphovsmakarna till det är Ann Söderlund, Christina Breeze le Guellaff och Isabelle McAllister och gänget har även skrivit en bok med samma namn som kitet. Har inte hunnit köpa den men det ska nog minsann göras!


Kalaståget fick stortjejen i ett-årspresent. Igår känns det som men det är ju alltså T R E år sen nu... Jösses. Jag förstår ingenting. Det kommer hursomhelst från Jabadabado. Vaxduk också den ICA Maxi.7 kommentarer:

 1. Va kul att du gillar det! och fina bilder!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag är helt såld! Men blir smått fundersam när jag inte kan finna kalaskit:et på ICA´s hemsida... är det på väg ut ur sortimentet tro? Trist isf, ni får göra något lika häftigt och sälja någon annanstans ;). Tack för respons!

   Radera
 2. Hehe! Coolt att du fått kändiskommentar :)

  Det ser väldans trevligt ut, det måste jag hålla med om. Gillar särskilt att det inte är antingen snuttigt eller tufft - som typ "allt" är annars. Måste fråga om tåget också: eLi fick ett exakt likadant när hon fyllde noll (dvs på BB) och vi har inte lyckats hitta ljus som passar utan måste fixa med häftmassa å grejer. Julgransljus ska funka sägs det, men... nä inte i vårt tåg!

  Kramar och HURRA igen!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ha ha, du är för rolig :).

   Väldans trevlig är helt rätt, men som jag skrev ovan så misstänker jag att det snart är slut på det roliga :/... Har fått svar av Christina Breeze på IG att boken kommer att säljas fram till mars i år. Måste köpa snarast.

   Ljusen ja, jo jag köpte ljus till julgran. En rund plastburk, på en liten lokal butik dessvärre. Våra börjar sina så jag måste leta på nya. Men du. Om de har kvar dem kan jag köpa en bruk till er och skicka? På allvar, det är inga problem!

   Kramar till dig sweetie!

   Radera
  2. På riktigt!? Allvarligt! Alltså, jag tar emot erbjudandet med öppna armar!! Vi har kalas nästa lördag (troligen) och då hade det varit så roligt om vi kunde ha ljus i tåget å inte bara tomma vagnar...

   Maila mig! Jag sätter över pengar pronto såklart! Swishar du?

   KRAMS!! ♥

   Radera
  3. Absolut, det är inga problem Ullrika! Men jag kollar på butiken först imorgon, finns det så handlar jag dem och hör av mig till dig. Swishar gör jag inte... Vi tar det med betalning när jag vet att de finns.

   Återkommer snarast, då till din mail!

   Kram!

   Radera
  4. ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

   Radera


Tack för att du vill lämna en hälsning här! Det gör mig glad och inspirerar. Frågor svarar jag på i kommentarsfältet.

~ Karin ~