27 maj 2013

60 kvadrat.

Måndag igen efter en helg på vift. Jag har varit på möhippa, medan övriga familjen varit på storstadsbesök. På hippan besökte vi en restaurang med en miljö så underbar att jag häpnade, och var tvungen att fota loss! 


Inredningen är i tuff industristil i skön mix med trä, allt andades något genuint och personligt som jag inte sett på så många ställen tidigare. Det kan ha att göra med att lokalen är rätt liten och en del av maten lagas inne i restauranglokalen. Menyn är åt det italienska hållet men med surdegsbröd som kolhydratskällor, lite annorlunda men fantastiskt gott! Jag provade deras Al Taggelio, en surdegspizza, i mitt fall med salami och ruccola. Mycket välsmakande och med en lagom mättnadskänsla. Gott vin till och kvällen var en succé!


Så om du befinner dig Uppsala någongång och vill äta god mat i härlig miljö - besök 60 kvadrat på Bredgränd 4 - du lär inte bli besviken!2 kommentarer:

 1. Mycket liten chans att jag ska hamna i Uppsala men oj vad den där restaurangen ser ut att vara i min stil! God mat och spännande lokal. Litet och intimt utan att bli påträngande. Skoj! Och tack för tips!

  Hur hade ni det på möhippan då? Blev blivande bruden överraskad? :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men ni hänger ju i Sthlm iaf två gånger per år? Helt klart värt att ta pendeln till uppis om tid finns!

   Den blivande bruden blev mycket överraskad, bröllopet är inte förrän i augusti så hon blev verkligen lurad. Tror hon hade en toppendag, inga pinsamheter utan bara trevligt.

   Kramar till dig!

   Radera


Tack för att du vill lämna en hälsning här! Det gör mig glad och inspirerar. Frågor svarar jag på i kommentarsfältet.

~ Karin ~