30 oktober 2013

sweet dreams.


När vi flyttade in i vårt hus för drygt två år sedan var det sovrummen som fick högsta prioritet. Jag hade sett tapeten Lace 1356 på Jannices blogg Add Simplicity och var smått förälskad, den fick det bli. Och om det är något jag känt mig riktigt nöjd med från början så är det den. 

Överkastet kommer från HM Home och är några år gammalt, därifrån kommer även kudden på bilden ovan. Övriga kuddar är äldre modeller från Ellos och Day. Och den fina stickade kudden finns att köpa på CasaMina Living

På mitt sängbord trängs alltid en massa pocketböcker, men det är sällan jag får till tiden att läsa någon av dem. Snart ska ett par stycken få följa till Cypern...


Mattan i sovrummet är också paisleymönstrad, och kommer från Åhléns. Den har en mörkare ton av den grå-blå färgen som finns i tapeten. 


Här sover vi gott! Men som allt annat så har var sak sin tid. Och ärligt talat, jag börjar bli sugen på något nytt här inne. Måla enfärgade väggar, kanske i någon mörkare ton. Heltäckningsmatta, om vi vågar det vill säga... Skenor i taket med tunga gardiner i fönstren, tillsammans med skira vita som täcker insynen. Många ljuskällor som ger mysig stämning.  Hotellrums-feeling. Allt detta vill jag nu, nu, nu! Men N U håller vi på att avsluta toalett/dusch som vi började med i somras. Igår kom första skåpen på plats och även den nya snygga bastudörren. Det är så häftigt när allt tar form på riktigt, de där bilderna jag haft i huvudet. Förhoppningsvis kommer vi dit med sovrummet också en dag.2 kommentarer:

  1. Superfint! Tycker mycket om paisley, feminint och vackert m;nster.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Eller hur! Har idag spanat in en vaxduk som kanske får ta sig in i vårt kök... Tack för att du kikade in!

      Radera


Tack för att du vill lämna en hälsning här! Det gör mig glad och inspirerar. Frågor svarar jag på i kommentarsfältet.

~ Karin ~