6 februari 2017

snabb lunch.









Fy bubblan, vilket rent ut sagt sk*t-halvår det varit. Från augusti tills nu. Sjukdomarna och krämporna har avlöst varandra och jag har inte kunnat träna regelbundet sedan slutet på sommaren. Vartenda försök har slutat i sjukdom på något sätt. Jag. Är. Så. Less.



Förra veckan gjorde jag ett nytt försök. Och det kändes så himla bra! Jag testade ett nytt pass på måndagen, ett helkroppspass med skivstång - snabbt och tungt. Men - bakslag igen och helgen har varit allt annat än bra, den spenderades till största delen inlagd på kirurgen. Nu ska jag vila, vila och vila...






Efter träningspasset förra måndagen slängde jag ihop lunchen på bilderna. Enkelt och snabbt! Det är bönpasta, kikärter, ajvar relish, ruccola, tomater och rostbiff. Koka pastan och spola i kallt vatten, blanda med en förpackning kikärtor och en-två matskedar ajvar. Lägg på en ruccolabädd, toppa med tomater, några skivor strimlad rostbiff och basilika. Mättande, gott och bra för kroppen. 






Fint så. Nu är det måndag igen och jag ska inte träna. Inte äta heller tyvärr, det blir flytande föda för mig några dagar nu. Så hoppas jag att det vänder och att jag är på benen snart igen. 



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar


Tack för att du vill lämna en hälsning här! Det gör mig glad och inspirerar. Frågor svarar jag på i kommentarsfältet.

~ Karin ~