![]() |
Hummer och kronärtskockslyx, receptet finner du här. Foto: Charlie Drevstam/Allt om mat. |
Så står då ett nytt år inför dörren och det är dags att säga adjö till 2012. Jag gör det med ett stoooort vemod, eftersom året varit ett av de absolut bästa i mitt liv. Året då jag blev mamma för andra gången och den här gången har moderskärleken verkligen tagit mig med storm. Men, 2013 har säkert också något spännande att bjuda på! Tyvärr är jag en sådan där person som behöver ha saker att se fram mot, stora saker. Och något sådant har jag inte just nu och det är lite tufft faktiskt! Jag får helt enkelt jobba med mig själv och lära mig att uppskatta nuet istället för att gräma mig över dåtid eller längta efter framtid. Det får bli mitt nyårslöfte tror jag minsann...
Med vemodet jagandes i nacken surfar jag i detta nu runt och letar lite inspiration till nyårsaftonens tre-rätters. Menyn är i stort sett spikad men det är alltid kul att kolla runt på olika recept och lockande bilder. Tanken är att vi ska inleda med skaldjur, sedan något så traditionellt som oxfilé och till dessert ska vi prova oss på en chokladfondant. Blir smått hungrig så här på kvällskvisten!
Gott slut och Gott nytt 2013!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar
Tack för att du vill lämna en hälsning här! Det gör mig glad och inspirerar. Frågor svarar jag på i kommentarsfältet.
~ Karin ~